Attendance Clerk

928.738.1416
jlomavaya@hjshs.org

2016-2017 Bell Schedule

Monday through Thursday
Period Time Minutes
1 8:00 a.m. 70
2 9:14 a.m. 70
3 10:28 a.m. 70
4* 11:42 a.m. 70
5 1:30 p.m. 70
6 2:44 p.m. 70
3:54 p.m.

* Junior High Lunch – 11:48 a.m. to 12:12 p.m. (30 minutes)
* High School Lunch – 12:52 p.m. to 1:26 p.m. (34 minutes)

Friday
Period Time Minutes
E 8:00 a.m. 50
1 8:54 a.m. 40
2 9:38 a.m. 40
3 10:22 a.m. 40
4* 11:06 a.m. 80
5 12:34 p.m. 40
6 1:18 P.m. 40
1:58

* Junior High Lunch – 11:06 a.m. to 11:46 a.m. (40 minutes)
* High School Lunch – 11:50 a.m. to 12:30 p.m. (40 minutes)

Delayed
Period Time Minutes
1 10:00 a.m. 49
2 10:53 a.m. 49
3 11:46 a.m. 49
4* 12:39 p.m. 88
5 2:11 p.m. 49
6 3:04 p.m. 50
3:54 p.m.

* Junior High Lunch – 12:39 p.m. to 1:14 p.m. (35 minutes)
* High School Lunch – 1:32 p.m. to 2:07 p.m. (35 minutes)

Short
Period Time Minutes
1 8:00 a.m. 40
2 8:44 a.m. 40
3 9:28 a.m. 40
5 10:12 a.m. 40
6 10:56 a.m. 40
4* 11:40 p.m. 84
Bus Time 1:04 p.m.

* Junior High Lunch – 11:40 a.m. to 12:20 a.m. (40 minutes)
* High School Lunch – 12:24 a.m. to 1:04 p.m. (40 minutes)